BiZa: heraanbesteding vaste telefonie OT2010

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken publiceert vandaag de heraanbesteding vaste telefonie OT2010. De eerdere aanbesteding in dit verband is vooralsnog gestrand in verschillende juridische procedures. Het ministerie kiest opnieuw voor een initiële opdrachtduur van drie jaar, met driemaal een verlengingsoptie van totaal drie jaar. Of deze heraanbesteding de eindstreep haalt, is afhankelijk van een nog lopende procedure.

Bron Ministerie van Binnenlandse Zaken

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.