OPTA vraagt medewerking onderzoek marktanalyses

Het college van de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit (OPTA) laat momenteel door onderzoeksbureau Dialogic een onderzoek uitvoeren onder zakelijke telecommunicatiegebruikers. Dit onderzoek dient als input voor OPTA’s marktanalyses voor telefonie, breedbandinternet en datacommunicatie.

In het kader van dit onderzoek wil Dialogic u graag een aantal vragen voorleggen over het telecomgebruik van uw organisatie. Deze vragen zijn verzameld in een online enquête, die hier te bereiken is.

De enquête kan t/m woensdag 2 maart worden ingevuld. Het invullen duurt, afhankelijk van de situatie van uw organisatie, 15 tot 30 minuten.

Al uw antwoorden worden vertrouwelijk behandeld. In de rapportage aan OPTA worden resultaten niet op zo’n manier gepresenteerd dat deze te herleiden zijn tot specifieke organisaties.

Voor vragen over het onderzoek of de online enquête kunt u contact opnemen met Dialogic, via e-mail verwijen@dialogic.nl of telefoon 030-2150562.

Bron: OPTA

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.