KPN in de wachtstand met overname dienstenbedrijf CAIW

Op 2 mei berichtten wij over de voorgenomen overname van CAIW door KPN. Niet verrassend laat OPTA vandaag, in navolging van de NMa, weten dat overname van dienstenbedrijf CAIW door KPN concurrentie zou kunnen belemmeren. Daarnaast geeft OPTA aan dat in een mogelijke vergunningsfase nader onderzoek noodzakelijk zou zijn. Waarom dit zo is wordt door OPTA niet vermeld. KPN neemt de netwerkinfrastructuur van CAIW niet over, daarin kan het bezwaar dus niet zitten.

Voorlopig wordt de overname van dienstenbedrijf CAIW in de wacht gezet. Die vergunning komt er wel, maar wat later.

Publicatiedatum: 15-8-2011

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.