OPTA doet onderzoek naar voip-licentiekosten

In vervolg op het recente CBb-besluit inzake vaste en mobiele gespreksafgiftetarieven laat OPTA vandaag weten onderzoek te doen naar mogelijke onduidelijkheden in en de omvang van voip-licentiekosten. De aanbieders KPN, Ziggo, UPC, BT, Tele2, T-Mobile, Verizon en Vodafone moeten informatie aan OPTA gaan leveren. De licentiekosten zijn van belang voor de vaststelling van de kosten voor vaste gespreksafgifte.

Wij verwijzen u tevens naar de reactie van BTG op het besluit van OPTA over de afgiftetarieven. In het onderdeel Voip- afgiftetarieven' van onze reactie gaan wij in op op het onbegrijpelijke onderdeel licentiekosten.

Publicatiedatum: 19-9-2011

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.