Nieuwe consultaties van EC en BEREC

Nu de zomer voorbij is, komt de consultatiemachine van de Europese Commissie en BEREC, de organisatie van Europese toezichthouders, weer op gang. Zowel gisteren als vandaag werden nieuwe consultatiedocumenten gepubliceerd, twee door de EC, één door BEREC.

De EC richt haar pijlen vooral op kosten die in rekening worden gebracht voor toegang tot traditionele netwerken. Die kosten zouden verlaagd moeten worden waarmee de EC verwacht de ontwikkeling van glasnetwerken te stimuleren. Daarnaast consulteert de EC non-discriminatie verplichtingen.

BEREC consulteert over richtlijnen voor netneutraliteit en transparantie.

BTG reageert op de consultaties.

Publicatiedatum: 4-10-2011

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.