BTG van belangenorganisatie naar brancheorganisatie 2.0

Tussen belangenorganisaties en brancheorganisaties bestaat een aanzienlijk verschil. In dit verband publiceren wij namens het bestuur van de vereniging het volgende bericht:

PERSBERICHT

BTG benoemt Kwartiermaker BTG 2.0

Met ingang van 17 oktober 2011 is de heer drs. Kees Groeneveld door het bestuur van BTG, de Nederlandse Vereniging van BedrijfsTelecommunicatie Grootgebruikers, aangesteld als Kwartiermaker BTG 2.0. In deze tijdelijke functie zal Groeneveld de transitie naar een nieuwe fase voor BTG voorbereiden en deels vormgeven.

BTG maakt een strategische verandering door onder de naam “BTG 2.0”. Met een 25-jarige historie van gerespecteerd belangenbehartiger ontwikkelt BTG zich nu tot een brancheorganisatie waarbij grotere zichtbaarheid in de markt, sterke betrokkenheid van leden en intensieve kennisdeling centraal staan. Daarnaast gaat BTG in positionering en functioneren mee met de nieuwste ontwikkelingen van het ICT-vakgebied richting ‘2.0 and beyond’.

Over Kees Groeneveld
Groeneveld was van 1994 tot 2009 werkzaam als management consultant bij grote adviesbureaus, zoals PwC. Hij was onder andere Business Development Director voor de Telecom- en ICT-sector en deed in deze sectoren vele adviesopdrachten. Sinds 2009 is Groeneveld partner bij Colhorn Group.

Over BTG
Sinds 1986 is BTG de landelijke vereniging voor belangenbehartiging van grootgebruikers van bedrijfstelecommunicatiemiddelen in het bedrijfsleven en in de not-for-profit sector. BTG is gevestigd in Driebergen.

Voor vragen of verdere informatie kunt u zich wenden tot mr. drs. Hans van der Perk, voorzitter van het bestuur van BTG, telefoon 055 – 534 06 89.

Bron: BTG

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.