KPN komt met nieuwe zakelijke mobiele abonnementen

Vanaf 1 december biedt KPN nieuwe BedrijfsBundel-abonnementen voor de zakelijke markt. De nieuwe bundels zijn ondergebracht in één abonnement; bellen naar zowel vast als mobiel, sms en internet.

Nieuwe klanten en klanten met een bestaand KPN-abonnement, kunnen vanaf 1 december a.s. kiezen uit drie nieuwe abonnementsvormen met een combinatie voor bellen, sms'en en mobiel internet op basis van hun belgedrag en internetgebruik (aantal MB’s en download-/upload-snelheid). Voor lopende abonnementen verandert er niets.

Het aanbod:

 • BedrijfsBundel: voornamelijk bellen en sms
 • BedrijfsBundel Web: bellen en sms en ook van internet gebruik maken
 • BedrijfsBundel XL: bellen en sms en veelvuldig internet op de smartphone, inclusief toegang tot 1.000 KPN HotSpots (Wifi)

Bedrijfsbundel-prijzen zijn samengesteld op basis van de bestaande maandbedragen. Voor de Bedrijfsbundel Web en XL geldt 1 totaalprijs voor 2 tegoeden: mobiel bellen/sms- en mobiel internet tegoed op basis van de huidige prijzen.

Nieuw is onderling verrekenen van mobiel internettegoed. Dit kan ook bij verschillende bundelhoogtes en varianten. Ook afschaffing van betalen per hele minuut is nieuw. KPN rekent per seconde af met een minimum van 1 minuut. MB’s worden straks per 1 KB afgerekend.

Buiten-bundel-tarieven zijn verhoogd van 10 cent per minuut en 15 cent per MB naar 20 cent per minuut en per MB.

Bron: KPN

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.