Wijziging Besluit universele dienstverlening per 1 januari 2012 van kracht

In september hebben wij u meest recent geïnformeerd over een wijziging Besluit universele dienstverlening, praktisch gesproken gaat het dan over een enkelvoudige PSTN- of ISDN-aansluiting waarin, bij wijze van alternatief, wordt voorzien met een aansluiting op een mobiel netwerk. Dit zou van toepassing zijn wanneer een aanbieder van mening is dat een enkelvoudige vaste aansluiting niet rendabel kan worden geleverd.

Recent is de ingangsdatum van dit besluit gepubliceerd. Niet onverwacht is deze 1 januari 2012.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.