Na een geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst nu verder!

Het bestuur van BTG kijkt terug op een zeer geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst van 18 januari jl. Het was een prachtig voorproefje van wat BTG 2.0 kan gaan brengen. Een geweldige opkomst. Ook veel mensen die we al een tijdje niet meer gezien hadden. Betrokken leden. Goede gesprekken over ons vak. Uitwisseling van praktijkervaringen. Veel nieuwe ideeën voor verenigingsactiviteiten. En natuurlijk, een kersverse nieuwe directeur, Richard den Uijl. Kortom een mooie start van het jaar.

Daarom willen we iedereen bedanken die op de 18e januari aanwezig was en elk op zijn eigen manier aan het programma heeft bijgedragen. We zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen van volgende bijeenkomsten. We hopen jullie daar dan weer te spreken. En zoals altijd houden we ons aanbevolen voor goede ideeën, suggesties en opmerkingen. Stuur ze naar kwartiermaker.btg@colhorn.com of bel ons direct op 088 – 353 2200.

Bron: BTG

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.