Tele2 propageert telefonie uit de cloud

Tele2 lanceert hosted voice. De huidige economische ontwikkelingen maken het volgens het bedrijf noodzakelijk dat bedrijven flexibel zijn en snel op de veranderende omstandigheden in kunnen spelen. Hosted voice is zo’n oplossing.

Bedrijven hoeven volgens Tele2 niet langer een dure eigen telefooncentrale te kopen en te onderhouden. In plaats daarvan worden alle diensten beheerd door Tele2. Zo is het voor iedere klant mogelijk om elk moment de telefoondienst naar wens in te richten en te veranderen. Het is niet langer noodzakelijk om overcapaciteit in te kopen met het oog op mogelijke groei. Dit betekent voor bedrijven overzichtelijke en beter beheersbare kosten voor hun telefoniediensten.

Controlepaneel

Klanten houden zelf het overzicht over hun communicatieoplossingen door middel van een online controlepaneel. Daar kan de beheerder zelf doorschakelingen instellen of nieuwe werkplekken activeren. In eerste instantie is de dienst bedoeld voor bedrijven met meer dan 50 medewerkers. Later in het jaar zal Tele2 een tweede versie van de dienst introduceren gericht op het midden- en kleinbedrijf. Dan zal er ook volledige vast-mobielintegratie worden toegevoegd.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.