Storing bij internet en telefoon van UPC

Kabelmaatschappij UPC heeft vanochtend te maken gehad met een storing in de regio Amsterdam. Inmiddels heeft het kabelbedrijf een omleiding gemaakt, waarmee de dienstverlening aan klanten is hersteld. De storing betrof het telefoon- en internetverkeer in Amsterdam, Haarlem Hilversum en Alkmaar.

De televisiedoorgifte had geen last van de netwerkproblemen. Onbekend is hoeveel zakelijke klanten eventueel door de storing zijn getroffen. Nu de omleiding werkt, gaat UPC de kern van het probleem in de regio aanpakken. Klanten hoeven daar echter niets van te merken. UPC kon nog niet zeggen wat de oorzaak is. Hoeveel klanten zijn getroffen en in welke plaatsen de storing zich precies voordeed, is ook nog niet bekend. De storing bij UPC is de vierde storing deze maand. Eerder traden er grote storingen in de dienstverlening op bij Vodafone en KPN.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.