KPN voegt Telfort Zakelijk en Atlantic Telecom samen

De zakelijke divisie van Telfort en Atlantic Telecom worden samengevoegd tot één bedrijf: Telfort Zakelijk. Vanaf 16 april is Telfort Zakelijk een aparte B.V. en zal het zelfstandig opereren als ‘challenger’ in de zakelijke markt naast het KPN-merk.

Met het samengaan van Atlantic Telecom en zakelijk Telfort, is volgens KPN weer een stap gezet in de richting van versterken, vereenvoudigen en groeien, een ambitie die KPN, ondanks alle tegenslagen, probeert te verwezenlijken. Met Telfort Zakelijk is een merk in de markt gezet met één zakelijk aanbod voor vast, mobiel en internet. KPN had Atlantic Telecom al op 21 december 2010 overgenomen. Atlantic Telecom levert sinds 1995 telecommunicatie- en datadiensten aan voornamelijk de zakelijke markt in Nederland. Hiertoe maakt het bedrijf onder meer gebruik van het netwerk van KPN. Met de acquisitie van Atlantic Telecom versterkte KPN zijn positie in de MKB-markt in Nederland. Financiële details van de transactie zijn nooit bekendgemaakt.

Klanten

Wat verandert er voor klanten? Vanaf heden zien klanten een nieuw logo en een nieuwe huisstijl op hun facturen, brieven maar ook online en in de media. Voor bestaande zakelijke klanten van Atlantic Telecom en Telfort verandert er niets. Het nieuwe Telfort Zakelijk richt zich volgens directeur Michiel Verhooren met een totaalaanbod aan telecommunicatiediensten op met name de zzp’ers en mkb’ers.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.