NiVo introduceert IPv6 Game

Woensdag 6 juni 2012 is World IPv6 Day, de dag waarop grote bedrijven als Facebook en Google en netwerken van internetproviders in de wereld permanent overgaan op IPv6 (naast IPv4). Dit is een belangrijke stap in de adoptie van IPv6 op internet.

Op deze dag introduceert NiVo network architects de IPv6 Game: een laagdrempelige en (inter)actieve workshop waarin deelnemers aan den lijve ondervinden hoe een IPv6-netwerk werkt en welke keuzen daarin gemaakt worden. Deze leerzame en leuke oefening wordt aangevuld met informatie over het hoe en waarom van IPv6 en de eventuele gevolgen hiervan voor het hele IT-landschap binnen organisaties. Tot de primaire doelgroep van de IPv6 Game behoren (senior) managers, beleidsmakers en ICT-inkopers, ofwel de functionarissen die met IPv6 te maken krijgen. De IPv6 Game duurt één dagdeel en kan op locatie plaatsvinden. Meer informatie: hier

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.