Calvi maakt VoIP-billing KPN International inzichtelijk

Calvi, aanbieder van oplossingen op het gebied van telecom expense management, heeft zijn klantportfolio uitgebreid met KPN International. Met Calvi’s facturatie- en analysefunctionaliteiten kan de telecomprovider zijn geleverde telecomdiensten zo transparant mogelijk en op maat aanbieden.

KPN International, gericht op data- en IP-diensten voor wereldwijde corporate en wholesale klanten, was voor zijn nieuwe internationale IP-telefoniediensten op zoek naar een billing-oplossing. Enerzijds moest deze oplossing de maximale flexibiliteit bieden om aanbiedingen te kunnen maken op maat en anderzijds wilde de internationale telecomdienstverlener zijn klanten gedetailleerd inzicht geven in de afgenomen dienstverlening.

Leo van der Heijden, CEO van Calvi: ‘Klanten krijgen nu online inzicht in de details van de door KPN International geleverde diensten, waarmee zij kunnen verifiëren of de tariefafspraken en volumekortingen correct zijn verrekend.’

Behalve het verkrijgen van inzicht, kunnen klanten van KPN International de factuurgegevens overzichtelijk en eenduidig verwerken in hun eigen boekhoudsystemen, waarmee zij volgens Calvi hun administratieve proceskosten omlaag kunnen brengen. KPN International biedt data- en IP-diensten voor corporate en wholesale klanten. Daarnaast beschikt de onderneming over een glasvezelnetwerk in 22 Europese landen. Aangevuld met strategische partnerships, wordt connectiviteit gegarandeerd in meer dan 180 landen. Calvi voorziet telecomproviders en grootzakelijke organisaties van software waarmee zij, met behoud van hun eigen systemen en processen, meer grip krijgen op geleverde en afgenomen telecomdiensten. Door de informatievoorziening van (inkoop)orders, contracten, facturen, gespreksgegevens, mutaties en telecommiddelen vanuit één centrale omgeving voor beide partijen toegankelijk te maken, slaat Calvi volgens eigen zeggen een brug tussen telecomproviders en de grootzakelijke markt.

 

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.