Isala klinieken kiest voor nieuw telefonieplatform KPN

BTG-lid Isala klinieken, een van de grootste topklinische ziekenhuizen in Zwolle met 5.413 medewerkers en 994 beschikbare bedden, heeft voor haar nieuwbouw- en bestaande locaties definitief gekozen voor een telecommunicatieoplossing van KPN. KPN installeert een volledig geïntegreerd telefonienetwerk ter verbetering van de communicatie tussen patiënten, medische staf, poliklinieken en huisartsen.

KPN zal een telefonieconcept installeren en onderhouden over het ziekenhuis-breed IP-netwerk dat nu wordt geïmplementeerd, het zogenoemde Voice over IP. Dit conform de eisen van ‘de nieuwe medewerker van Isala’, die in de toekomst beter bereikbaar wil zijn, meer functionaliteiten op zijn of haar telefoon wil hebben en niet meer via verschillende apparaten wil communiceren.

KPN’s samenwerking met Isala klinieken sluit aan op de strategie van KPN om de zorg beter bereikbaar te maken voor iedereen. Met 550.000 polikliniekbezoeken, 47.000 klinische opnames en 51.000 dagbehandelingen, is betrouwbare telecommunicatie van het grootste belang voor deze zorginstelling. Door middel van het aanleggen van dit nieuwe telefonieplatform, zet Isala klinieken volgens eigen zeggen een grote stap voorwaarts op het gebied van efficiëntere bedrijfsvoering.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.