KPN biedt 3G internet voor WiFi-only tablets

KPN heeft een nieuw mobiel breedband apparaat in het zakelijk assortiment, een zogeheten MiFi-router. Deze MiFi-router is een klein handig apparaatje waarmee je eenvoudig je eigen mobiele WiFi-hotspot creëert - waar en wanneer je maar wilt. Hiermee kunnen ook mensen met een WiFi-only tabletcomputer overal het internet op.

 

Bijna iedereen gebruikt een tablet in combinatie met internet. Bijvoorbeeld om apps te kunnen gebruiken, websites te bekijken of te e-mailen. Het merendeel van alle verkochte tablets in Nederland heeft echter alleen de mogelijkheid om op internet te komen via WiFi. Dit zijn over het algemeen vaste locaties, waardoor de gebruikservaring van een tablet wordt beperkt. De MiFi-router is eigenlijk een draadloze dongel die voor meerdere apparaten tegelijk werkt. Hij is ongeveer even groot als een kleine smartphone, werkt op een batterij en is daarom handzaam genoeg om overal mee naar toe te nemen. Middels een simkaart staat hij in verbinding met het mobiele breedband netwerk van KPN. Met één druk op de knop creëer je een beveiligd WiFi-netwerk voor je tablet, smartphone of laptop. De MiFi-router is onder andere online verkrijgbaar via kpn.com/zakelijk en kost eenmalig 10 euro in combinatie met een zakelijk mobiel internet abonnement. Zonder abonnement kost de router 55 euro. (genoemde bedragen zijn exclusief BTW).

 

 

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.