Vodafone kampte weer met storing

Vanmorgen heeft er van 11.30 uur tot 12.00 uur een stroomstoring plaatsgevonden bij een van de netwerklocaties van Vodafone. Hierdoor heeft ongeveer 20 procent van de Vodafone-klanten in deze periode niet kunnen bellen, sms’en en gebruik kunnen maken van mobiel internet.

Om 12.00 uur is de stroomvoorziening hersteld en zijn de problemen grotendeels opgelost. Op dit moment kan echter een deel van de Vodafoneklanten nog geen gebruikmaken van mobiel internet. De oorzaak is onbekend en wordt onderzocht. Vodafone doet er volgens eigen zeggen alles aan de dienst zo snel mogelijk te herstellen. Op de website allestoringen.nl (klik hier) wordt de tip gegeven om de batterij uit het toestel te verwijderen en deze weer aan te zetten. De telefoon meldt zich dan opnieuw aan op het netwerk, waardoor de problemen verholpen zouden moeten zijn. Voor wat het waard is natuurlijk...

Update 16 uur: De bovengenoemde storing is verholpen, alle diensten zijn volgens Vodafone weer beschikbaar.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.