VeliQ en Detron werken samen

VeliQ, de onderneming achter MobiDM, gaat een samenwerking aan met Detron Replace & Repair Services. Doel is om defecte smartphones en tablets snel te vervangen en tegelijkertijd alle bedrijfsapplicaties en informatie weer online te krijgen. De reparatiedienst zal Detron gaan afzetten via bestaande business-to-business klanten en vooral ook via nieuwe klantgroepen als resellers, distributeurs en mobile operators.

Door ontwikkelingen als bring of choose your own device en de snelle groei in het gebruik van zakelijke apps en content, worden bedrijven steeds afhankelijker van hun mobiele apparatuur. Daarom is het belangrijk dat medewerkers met een defect of schade aan hun smartphone of tablet, zo snel mogelijk verder kunnen werken. ‘Detron Replace & Repair Services voegt met de snelle vervanging en reparatie van smartphones en tablets waarde toe aan onze MobiDM-dienst’, vertelt Robin Smits, director sales & marketing van VeliQ.

‘Wij hebben voor VeliQ als partner gekozen, omdat MobiDM een laagdrempelige cloudoplossing is, die wij flexibel en schaalbaar aan klanten kunnen aanbieden’, zegt Wilfried Gradus, directeur van Detron Replace & Repair Services. ‘Verder is VeliQ een Nederlands bedrijf met korte communicatielijnen, wat belangrijk is bij technische ondersteuning en onze reactiesnelheid naar onze resellers en klanten.’

Detron Replace & Repair Services in Den Bosch is een businessunit gericht op after sales en service van mobile devices en IT-apparatuur. De businessunit is gespecialiseerd in het vervangen en repareren van smartphones en tablets voor MKB en grote bedrijven, zorginstellingen en overheidsorganisaties. Om ervoor te zorgen dat medewerkers bereikbaar blijven en bedrijfsprocessen minimaal worden verstoord, wordt er vervangende apparatuur ter beschikking gesteld. Tevens staat er een helpdesk klaar.

Cloudoplossing

VeliQ, met het hoofdkantoor in Barendrecht biedt enterprise managed mobility met als belangrijkste dienst MobiDM. MobiDM biedt via de cloud self-service beheer, beveiliging en content management op smartphones en tablets. Partners en klanten betalen een vast bedrag per maand per smartphone of tablet en hoeven daardoor niet meer zelf te investeren in eigen software, ontwikkeling of opleidingen voor de medewerkers. MobiDM biedt een SaaS-oplossing die gebruik maakt van de Afaria-oplossing van Sybase SAP.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.