BTG magazine 79 online

Het nieuwe BTG magazine wordt op 2 oktober verzonden, maar is nu al online beschikbaar. Om artikelen te lezen, is inloggen noodzakelijk (in principe eenmalig). Heb je nog geen account en ben je lidvertegenwoordiger? Meld je aan en je account wordt binnen een werkdag geregeld.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

Magazine

BTG in Business - Najaar 2021
Lees de laatste editie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.