Telecom Time: speciale kortingsactie voor BTG-leden

Op 12 en 13 december 2012 vindt in Expo Houten het tiende Telecom Time Congres & Expo plaats, het jaarlijkse platform voor meer dan 3.000 bestuurders, beslissers en professionals uit de telecomindustrie. BTG is kennispartner van dit event. Het motto van 2012 luidt: ‘Benut het innoverend vermogen van de telecomindustrie.'

Woensdagavond 12 december vindt de Brancheverenigingenborrel plaats op de beursvloer met deelnemers, exposanten en de leden en besturen van de brancheverenigingen en kennispartners van Telecom Time, waaronder BTG, ECP, FttH Platform Nederland, ICT Office, Netelcom, NLkabel, TNDH en TMA.

Sprekers

 • Mark Kuijper, partner telecom and technology, PWC
 • Thomas Berlemann, CEO T-Mobile Nederland
 • Joost Farwerck, managing director KPN Nederland
 • Mark Dierikx, directeur-generaal energie, telecom en mededinging, Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie
 • Stijn Nijhuis, directeur, Voiceworks
 • Alex Goldblum, managing director, Eurofiber
 • Jim Stolze, de drijvende kracht achter de TEDx-conferenties in Europa en het Midden-Oosten
 • Mathijs Robbens, partner Bain & Company, telecom, media en technology practice
 • Philip Lacor, directeur enterprise businessunit, Vodafone
 • Willem Vermeend, voorzitter FttH Platform Nederland

Exposanten

Gedurende twee dagen kunt u op de Expo in contact treden met leveranciers en fabrikanten. U kunt de nieuwste producten beleven en innovaties zien van meer dan 60 exposanten. Telecom Time biedt oplossingen, advies en inzicht aan alle spelers in de telecomwaardeketen. Het platform is bedoeld voor professionals die werkzaam zijn in de (groot)zakelijke markt en geïnteresseerd zijn in telecom/ict-oplossingen. Daarnaast zijn operators, kabelaars en service providers welkom. Tot slot zijn telecomretailers, resellers en partijen zich toeleggen op infrastructuur en system integration, overheden/regelgevende instanties vertegenwoordigd.

Als relatie van BTG kunt u de tweedaagse expo gratis bezoeken. Daarnaast ontvangt u 100 euro korting op de tweedaagse toegangsprijs van het congres (50 euro korting bij een bezoek aan een van de twee dagen). Schrijf u in via de website en geef aan dat u een relatie bent van BTG, dan wordt de korting verwerkt. Bent u werkzaam bij een operator of kabelaar? Dan is ook het congres gratis. Registreer u dan hier.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.