Detron stelt cloud beschikbaar voor MVO

Detron gaat Stop Kindermisbruik ondersteunen met clouddiensten, support en ICT-apparatuur. De ICT-dienstverlener biedt kosteloos werkplekken vanuit de cloud aan, zodat medewerkers en vrijwilligers overal ter wereld via een internetverbinding kunnen werken. Zo kan Stop Kindermisbruik een nog grotere groep informeren over de wereldwijde schande van kinderhandel en -uitbuiting en mensen oproepen hiertegen een vuist te maken.

Evelien Hölsken, directeur van Stop Kindermisbruik: ‘We werken hier met betrokken medewerkers en vrijwilligers die graag 's-avonds of in het weekend nog iets voor Stop Kindermisbruik willen doen. Vanuit de cloud kunnen we overal op dezelfde vertrouwde manier werken, zoals we op kantoor gewend zijn. Ook zijn we blij met de veiligheid die deze manier van werken biedt.’

Detron beseft dat een goed functionerende samenleving de basis is voor een gezond werkklimaat en heeft daarom maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) volgens eigen zeggen hoog in het vaandel staan. Marco Lesmeister, directeur van Detron ICT Solutions: ‘We helpen het liefst op een manier die dicht bij onze bedrijfsactiviteiten ligt. We hebben voor Stop Kindermisbruik gekozen omdat deze organisatie concreet actie onderneemt en het geld dat ze verzamelen ook daadwerkelijk gebruikt waarvoor het bedoeld is.’

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.