Commissie Organisatie BTG/TGG brengt eindadvies uit

Op 10 juli 2012 heeft een buitengewone algemene ledenvergadering plaatsgevonden op aangeven van een deel van de BTG-leden (‘initiatiefgroep’). Tijdens deze vergadering is besloten dat een ‘commissie van wijzen’ in het leven geroepen zal worden om organisatorische aangelegenheden die in die bewuste alv zijn besproken, te onderzoeken en van pragmatisch en doeltreffend advies te voorzien. De commissie onder de naam Commissie Organisatie BTG/TGG heeft haar werkzaamheden inmiddels afgerond en haar eindadvies gepubliceerd. Het eindadvies kun je hier raadplegen en/of downloaden [inloggen vereist]

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.