TMA organiseert voor 16e keer verkiezing Telecommanager van het Jaar

Binnen het kader van de aangekondigde samenwerking tussen belangenorganisatie BTG en netwerkorganisatie TMA attendeert BTG haar leden graag op een succesvol evenement dat sinds 1998 wordt georganiseerd. Tijdens het jaarlijkse Telecom Business Diner wordt de Telecommanager van het Jaar gekozen. De uitreiking van de TMA Award wordt door TMA in samenwerking met het vaktijdschrift Telecommagazine georganiseerd. De verkiezing krijgt inmiddels steeds meer aanzien en publiciteit, zowel in de branche zelf als daarbuiten.

De TMA Award is bedoeld voor ict- en telecommanagers die een bedrijfskritisch telecomproject met succes hebben afgerond of in de afgelopen jaren uitzonderlijke prestaties voor hun organisatie hebben geleverd op het gebied van telecom. Heb je bedrijfstele(data)communicatie in jouw portefeuille? Dan kun je voor deze prijs in aanmerking komen. Deelnemen aan de verkiezing tot Telecommanager van het Jaar biedt je onder meer:

 • een unieke kans om jezelf én jouw organisatie te profileren bij opdrachtgevers, medewerkers, leveranciers en klanten;
 • uitgebreide publiciteit in de vakpers;
 • naamsbekendheid binnen het vakgebied als gewaardeerd (telecom)manager.

Daarnaast ben je onderscheidend ten opzichte van andere managers. Jij hebt immers aangetoond over gedegen kennis van bedrijfs- en datacommunicatie te beschikken.

Selectiecriteria

Gedurende het hele proces worden de kwaliteit en creativiteit van de deelnemende telecommanagers getoetst aan de hand van heldere selectiecriteria:

 1. Oog voor organisatiestrategie
 2. Omgevingstevredenheid
 3. Meetbare resultaten
 4. Project-/ verandermanagement
 5. Kostenoriëntatie
 6. Innovatie
 7. Communicatie intern/extern
 8. Kennis communicatietechnologie
 9. Persoonlijke uitstraling
 10. Creativiteit/originaliteit

De aanmeldingstermijn voor de nominaties sluit op 29 maart aanstaande. Wil je meedingen naar de TMA Award? Meer informatie over de procedure is hier te vinden. De uitreiking van de prijs vindt plaats tijdens het Telecom Business Diner 20 juni aanstaande. Plaats en locatie worden nog bekendgemaakt.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.