TMA organiseert expertsessie over cloud computing en disaster recovery

Het is misschien kort dag, maar aanstaande donderdag 7 maart organiseert de Telecom Management Association (TMA) vanaf 15.00 uur in Amsterdam een expertsessie over cloud computing en strategieën voor disaster recovery. Geïnteresseerde BTG-leden zijn van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen.

Cloud computing is volgens de organisatie verre van een ‘quick fix’. Het is niet zo simpel als het lijkt voor een organisatie om over te schakelen naar cloud computing. De technologie ontwikkelt zich snel, maar de organisatorische aanpassing naar cloud computing levert een aantal lastige problemen op die nog moeten worden opgelost. Deze problemen en andere onderwerpen zullen besproken worden tijdens deze expertsessie.

De expertsessie wordt gehouden bij Delta Lloyd te Amsterdam onder leiding van de winnaar van de TMA Award van 2012: Berrie Vlietstra. Berrie heeft met zijn project Datacenterinnovatie de ict-inrichting van Delta Lloyd toekomstbestendig gemaakt. De opgedane ervaringen en resultaten zullen tijdens deze sessie worden gedeeld.

Programma

 • 15.00 – 15.30 uur Ontvangst met koffie en registratie bezoekers
 • 15.30 – 16.00 uur Welkomstwoord en presentatie Berrie Vlietstra
 • 16.00 – 16.15 uur Discussie
 • 16.15. -16.30 uur Pauze
 • 16.30 – 17.00 uur Presentatie Robert Lukkenaar, Strict
 • 17.00 – 17.15 uur Discussie
 • 17.15 – 18.45 uur Afsluiting met borrel en rondleiding datacenter
 • 18.45 uur Einde

De deelnemers wordt ook in de gelegenheid gesteld om een kijkje achter de schermen te nemen van het datacenter van Delta Lloyd aan de Spaklerweg 4 te Amsterdam. Wil je zo vriendelijk zijn bij het aanmelden aan te geven of je hiervan gebruik wilt maken?

Bij aanmelding ben je verplicht om jouw paspoort/rijbewijs/ID-kaartnummer door te geven en moet je je aanmelden met de naam zoals deze in het paspoort/rijbewijs/ID-kaart vermeld staat.

 

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.