Voorpublicatie BTG magazine

Het nieuwe BTG magazine wordt medio volgende week verzonden. Vandaag is er echter al een artikel met Marten Pieters, ceo van Vodafone India beschikbaar. Om artikelen te lezen is inloggen op de website van het magazine noodzakelijk. Heb je nog geen account en ben je lidvertegenwoordiger? Meld je aan en het wordt binnen een werkdag geregeld.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.