KPN introduceert nieuwe mobiele abonnementen voor zakelijke markt

markt_spelersPer 3 juni 2013 introduceert KPN nieuwe mobiele abonnementen voor de zakelijke gebruiker. De vijf nieuwe abonnementen bieden volgens de provider de zakelijke gebruiker flexibiliteit om zijn abonnementen goed te laten aansluiten op zijn of haar bedrijfsvoering. Zo zou er altijd een geschikt abonnement zijn voor elk zakelijke segment: van zzp’er tot groot zakelijke klanten.

De abonnementen onderscheiden zich volgens de aanbieder van de huidige abonnementen door flexibiliteit te bieden op databundels, het delen van tegoeden en ze maken alle gebruik van 4G. Er zijn drie categorieën abonnementen:

 • Er is een abonnementsvorm waarmee de klant per belminuut/sms/MB betaalt: Zakelijk Mobiel Flexibel.
 • Er zijn twee abonnementsvormen waarmee klanten een vast aantal belminuten, sms’jes en MB’s inkopen per maand: Zakelijk Mobiel Bundel.
 • En de twee meest uitgebreide abonnementsvormen bieden onbeperkt bellen en sms’en, zodat de klant niet meer voor onverwachte kosten komt te staan: Zakelijk Mobiel Onbeperkt

Extra sim-kaarten

Bij Zakelijk Mobiel Bundel biedt KPN grotere databundels dan voorheen, met een volgens eigen zeggen ‘zeer laag buitenbundel tarief’. Ook kunnen bel- en datategoeden onder collega’s onderling worden verdeeld; de ene medewerker verbruikt nu eenmaal meer dan de ander. Bovendien geldt voor de Zakelijk Mobiel Onbeperkt abonnementen de mogelijkheid om tablets en laptops van extra sim-kaarten te voorzien zonder dat daar een extra abonnement voor nodig is. Bij alle abonnementsvormen geldt dat basis beheer- en beveiligingsmogelijkheden voor alle mobiele apparaten gratis zijn. Verder beschikt de gebruiker in geval van schade, diefstal of verlies, altijd over een vervangend toestel dat op locatie geleverd wordt. Voor bellen en internetten in de EU betaalt de klant alleen in de maanden dat daadwerkelijk in het buitenland verbleven wordt. De gebruiker kan deze voordeelopties aanzetten via de klantenservice en ze treden automatisch in werking zodra in het buitenland gestart wordt met bellen of internetten. De nieuwe abonnementen worden vanaf 3 juni 2013 verkocht en vervangen daarmee de bestaande abonnementen. Voor bestaande klanten verandert er niets; zij behouden gewoon hun huidige abonnement.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.