Voorpublicatie BTG magazine: interview met Simon Xin (Huawei)

Vandaag is in BTG magazine een artikel met directeur Benelux van Huawei Simon Xin verschenen, als voorpublicatie van het gedrukte magazine, dat nog in de maak is. Om artikelen te lezen, is inloggen noodzakelijk. Heb je nog geen account en ben je lidvertegenwoordiger? Meld je aan en je account wordt binnen twee werkdagen geregeld.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

Magazine

BTG in Business - Najaar 2021
Lees de laatste editie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.