Terugblik op geslaagde BTG themadag

AlgemeenOp de website van BTG is een terugblik op de BTG themadag van 15 mei jongstleden geplaatst. Naast een drietal video's zijn er ook foto's te bekijken en kunnen geïnteresseerden de speech van BTG-directeur Richard den Uijl nog eens nalezen. Tevens zijn de presentaties, voor zover deze ter beschikking zijn gesteld door de sprekers, aan deze terugblik toegevoegd. Al met al geven deze sfeerimpressies een prima overzicht van een geslaagde BTG-middag.

BTGmei2013_0177

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.