Wie wordt telecommanager van het jaar 2013?

Logo_TMA_AwardDe jury van de TMA Award heeft de namen bekendgemaakt van de vier genomineerden die dit jaar meedingen naar de uitverkiezing tot Telecommanager van het Jaar. De prijs wordt op 20 juni uitgereikt tijdens het Telecom Business Diner op de ss Rotterdam te Rotterdam. BTG-leden mogen het evenement vanwege het onlangs overeengekomen partnership met netwerkorganisatie TMA kosteloos bijwonen. Aanmelden kan via Petra Wijkstra van het secretariaat van TMA.

De TMA Award is bedoeld voor ict- en telecommanagers die ofwel een bedrijfskritisch telecomproject met succes hebben afgerond, dan wel in de afgelopen jaren uitzonderlijke prestaties voor hun organisatie hebben geleverd op het gebied van telecom. Ook dit jaar kunnen telecom- en ict-managers weer via de TMA Award het innovatieve karakter van hun organisatie, businessunit of afdeling benadrukken.

Genomineerden

De genomineerden, in alfabetische volgorde, zijn:

 1. Jan van Alphen, clustermanager multimedia facilitair bedrijf bij UMC Utrecht
 2. Mike van Gemund, projectmanager ict innovation bij Royal HaskoningDHV
 3. Joyce de Jong, divisiemanager bij ABN AMRO Holding N.V.
 4. Tonny Wildvank, hoofd it & exploitatie bij 9292 Reisinformatie

Programma

Vanaf 15.00 uur in de middag zullen de finalisten van de TMA Award hun praktijkcases presenteren. Aansluitend vindt er een borrel plaats. Na de borrel start het avondprogramma van het Telecom Business Diner. Deze netwerkavond is uitgegroeid tot een evenement waar vertegenwoordigers uit de telecommarkt en telecomeindgebruikers elkaar op ontspannen wijze ontmoeten en in de gelegenheid worden gesteld de persoonlijke en zakelijke contacten te versterken. Tijdens het diner wordt de TMA Award uitgereikt aan de Telecommanager van het Jaar 2013.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.