Programma Telecom Business Diner is definitief rond

Logo_TMA_AwardOp de website van belangenbehartiger BTG is onder de rubriek Agenda het definitieve programma van het Telecom Business Diner gepubliceerd, inclusief een online mogelijkheid om je direct aan te melden. Het Telecom Business Diner is een initiatief van de Telecom Management Association (TMA) in samenwerking met een aantal partners, waaronder BTG. Zoals reeds eerder gemeld, is het Telecom Business Diner op de ss Rotterdam donderdag 20 juni aanstaande nadrukkelijk ook toegankelijk voor BTG-leden, aangezien BTG een van de sponsors is van dit evenement.

Het Telecom Business Diner belooft niet alleen een gezellig maar ook inhoudelijk interessant evenement te worden. Niet in de laatste plaats door de locatie, waar het Telecom Business Diner zal plaatsvinden: het ss Rotterdam.

Rijke historie

Tijdens het Telecom Business Diner zal Henk Kroneberg de historie van het ss Rotterdam uit de doeken doen. Het ss Rotterdam heeft een rijke historie. Frank Sinatra zong er. Koningin Juliana verrichtte in 1958 de doop, kroonprinses Beatrix was aan boord tijdens de maidentrip naar New York, prinses Margriet vierde er haar 21-ste verjaardag en prins Reinier en prinses Gracia kwamen het schip in 1969 een bezoekje brengen toen het Monaco aandeed. De recente geschiedenis van het ss Rotterdam is minder glamorous. De betrokkenheid van woningcorporatie Woonbron bij de financiering van het cruiseschip is ronduit omstreden. Kortom: genoeg gespreksstof. Hoogtepunt van de avond is natuurlijk de uitreiking van de TMA Award voor de meest innovatieve telecommanager van het jaar. Zorg dat je er bij bent!

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.