Voiceworks introduceert bereikbaarheidsapp

markt_spelersVoiceworks, aanbieder van zakelijke telefonie- en dataoplossingen, introduceert de bereikbaarheidsapp Reach. Hiermee beschikken gebruikers over drie telefoonnummers op één mobieltje: het nummer van een privé en zakelijk mobiel en een vast nummer. Via de tool krijgt de gebruiker volgens de aanbieder de volledige regie over zijn zowel vaste als mobiele inkomende en uitgaande gesprekken en sms'jes. De gebruiker bepaalt namelijk zelf wanneer, voor wie en via welk nummer hij bereikbaar is.

De gebruiker krijgt de mogelijkheid zowel een zakelijk mobiel nummer, een privé mobiel nummer als een vast zakelijk telefoonnummer op één simkaart te plaatsen voor een vast bedrag per maand. Voor alle inkomende en uitgaande communicatie gebruikt de slechts één mobiel toestel die de drie nummers verenigt.

Schoonmoeder

Via Reach kan de gebruiker gesprekken en sms-berichten routeren op basis van een al dan niet vast afzendernummer, bestemmingsnummer, tijdstip/datum en het aantal seconden na overgangstoon. Op deze manier kan hij zijn bereikbaarheid tot in detail definiëren en regisseren. De aanbieder geeft in het persbericht een nogal stereotiep maar herkenbaar voorbeeld: ‘Tijdens kantooruren is de gebruiker alleen bereikbaar voor zijn werkgever, ’s avonds is hij juist bereikbaar voor zijn vrienden en na tienen alleen voor familie en voor zijn vrouw of vriendin. Ook kan hij zijn schoonmoeder blokken en als de gebruiker privégesprekken niet via de centrale van het werk wil laten lopen, dan regelt hij dat via de bereikbaarheidsapp.’

Koen van Geffen, ceo van Voiceworks:

‘Bedrijven hebben een toenemende behoefte aan kostenbeheersing en continuïteit van de dienstverlening. Dit vertaalt zich qua telefonie vaak in continue bereikbaarheid van de medewerkers, zowel via het vaste als mobiele nummer. Maar constant bereikbaar zijn, moet wel werkbaar blijven. De medewerker wil kunnen waken over zijn eigen bereikbaarheid. We willen dat de medewerker zelf kan bepalen op welk moment, voor wie en hoe hij bereikbaar is.’

Stappen

Gebruikers kunnen online in drie stappen instellen wat er dient te gebeuren met binnenkomende en uitgaande telefoongesprekken en sms-berichten. De stappen bestaan uit het creëren van contacten, het configureren van een agenda en het configureren van de bereikbaarheid.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.