BTG-combidag 8 oktober in teken van 'geld verdienen met telecom'

AgendaDe eerstvolgende combidag organiseert belangenvereniging BTG exclusief voor haar leden op dinsdag 8 oktober aanstaande in het Utrechtse Geldmuseum vanaf 10.00 uur. Noteer alvast de datum in je (digitale) agenda of meld je hier aan. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij.

De openingsspeech zal worden verzorgd door Ed Achterberg, ceo en eigenaar Telecompaper, die de belangrijkste trends in de mobiele telefoniemarkt zal schetsen. Eric Smit oprichter van Follow The Money zal de combidag afsluiten. In zijn keynote zal hij onder meer ingaan op de wereld van het grote geld. Aansluitend zal een compact slotdebat worden georganiseerd.

Munt

Programma

Zoals gebruikelijk starten we met de algemene ledenvergadering. De vergaderstukken zullen ruimschoots van tevoren ter beschikking worden gesteld in het bekende, afgeschermde ledengedeelte van de website van BTG (inloggen is vereist). ’s Middags zullen we vanaf 13.00 uur enkele keynotes en workshops organiseren. Tevens zal een uitgebreide klantcase worden gepresenteerd. We sluiten af met een scherpe keynote speech en een netwerkborrel. Je kunt je nu al digitaal aanmelden voor de BTG combidag van 8 oktober aanstaande.

Sambal

Onder het motto ‘telefonie is als sambal bij de Chinees, je krijgt het er gratis bij’, geeft Ed Achterberg, ceo en eigenaar Telecompaper, een overzicht van de belangrijkste trends in de mobiele telefoniemarkt. Hij stipt hierbij de volgende thema’s aan:

 • wie verdient er überhaupt nog geld in de telecomketen?
 • welke mobiele providers zullen uiteindelijk overleven?
 • hoe kunnen grootzakelijke telecom- en it-gebruikers profiteren van de toegenomen concurrentie?
 • wat betekent de uitrol van 4-G voor de proposities die mobiele providers aanbieden aan grootzakelijke klanten?
 • wat is de impact van de Europese Roaming Regulation (decoupling)?

De wereld van het grote geld

Eric Smit is onderzoeksjournalist, auteur van de boeken De Broncode en Nina, de onweerstaanbare opkomst van een powerlady en oprichter van multimediaal platform voor onderzoeksjournalistiek Follow The Money. Smit zal in zijn keynote onder meer ingaan op:

 • moraliteit en integriteit in het zakenleven;
 • de wereld van het grote geld (denk aan Carlos Slim);
 • de rol van vitale en vindingrijke ondernemers in onze economie.

Charme

Het Geldmuseum is in 2009 uitgeroepen tot een van de spraakmakende businesslocaties van Nederland. Wat doen mensen met geld? en Wat doet geld met mensen? zijn de centrale thema's die in het Geldmuseum ruimschoots aan bod komen. Het museum is gevestigd in het monumentale en volledig gerestaureerde pand van de Rijks Munt in Utrecht. Ondanks de huidige moderne uitstraling is de authentieke charme bewaard gebleven.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.