Registreer je nu voor de BTG-combidag van 8 oktober aanstaande

AgendaDe eerstvolgende combidag organiseert belangenvereniging BTG exclusief voor haar leden op dinsdag 8 oktober aanstaande in het Utrechtse Geldmuseum vanaf 10.00 uur. Noteer alvast de datum in je agenda en meld je aan. Collega's zijn uiteraard ook van harte welkom. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.