Tele2 Nederland deelt 4G-only-strategie met BTG-leden tijdens BTG combidag

AgendaDe eerstvolgende combidag organiseert belangenvereniging BTG exclusief voor haar leden volgende week dinsdag 8 oktober aanstaande in het Utrechtse Geldmuseum vanaf 10.00 uur. Noteer de datum in je agenda en meld je hier aan. Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. De organisatie van de BTG combidag is bijzonder verheugd om aan te kondigen dat Bob Bunnik, directeur strategie & business development bij Tele2 Nederland ook een keynote speech zal verzorgen. Bob Bunnik zal met name ingaan op de 4G-only strategie van Tele2 Nederland.

De openingsspeech zal worden verzorgd door Ed Achterberg, ceo en eigenaar Telecompaper, die de belangrijkste trends in de mobiele telefoniemarkt zal schetsen. Eric Smit oprichter van Follow The Money zal de combidag afsluiten. In zijn keynote zal hij onder meer ingaan op de wereld van het grote geld.

Munt

Programma

Zoals gebruikelijk starten we met de algemene ledenvergadering. De vergaderstukken zullen ruimschoots van tevoren ter beschikking worden gesteld in het bekende, afgeschermde ledengedeelte van de website van BTG (inloggen is vereist). ’s Middags zullen we vanaf 13.00 uur enkele keynotes en workshops organiseren. We sluiten af met een scherpe keynote speech en een netwerkborrel. Je kunt je nu nog digitaal aanmelden voor de BTG combidag van 8 oktober aanstaande.

Sambal

Onder het motto ‘telefonie is als sambal bij de Chinees, je krijgt het er gratis bij’, geeft Ed Achterberg, ceo en eigenaar Telecompaper, een overzicht van de belangrijkste trends in deEdAchterberg mobiele telefoniemarkt. Hij stipt hierbij de volgende thema’s aan:

 • wie verdient er überhaupt nog geld in de telecomketen?
 • welke mobiele providers zullen uiteindelijk overleven?
 • hoe kunnen grootzakelijke telecom- en it-gebruikers profiteren van de toegenomen concurrentie?
 • wat betekent de uitrol van 4-G voor de proposities die mobiele providers aanbieden aan grootzakelijke klanten?
 • wat is de impact van de Europese Roaming Regulation (decoupling)?

4G-only

Tele2 is al jarenlang een belangrijke aanbieder van vaste diensten op de zakelijke markt. Deze portfolio wordt nu uitgebreid met een nationaal dekkend mobiel 4G-BobBunnik0878netwerk. Directeur strategie Bob Bunnik deelt de visie van Tele2 met de BTG-leden en gaat in op de ontwikkelingen in de zakelijke markt en de manier waarop de telecomaanbieder hierop inspeelt. Concreet gaat hij in op:

 • de evolutie van de zakelijke markt
 • '4G-only', de basis bij Tele2, implicaties en voordelen
 • de vraag in hoeverre de 4G-innovatie relevant is voor grootzakelijke gebruikers
 • het voordeel van convergentie

De wereld van het grote geld

Eric Smit is onderzoeksjournalist, auteur van de boeken De Broncode en Nina, de onweerstaanbare opkomst van een powerlady en oprichter van multimediaal platform voor Smitonderzoeksjournalistiek Follow The Money. Smit zal in zijn keynote onder meer ingaan op:

 • moraliteit en integriteit in het zakenleven;
 • de wereld van het grote geld (denk aan Carlos Slim);
 • de rol van vitale en vindingrijke ondernemers in onze economie.

Charme

Het Geldmuseum is in 2009 uitgeroepen tot een van de spraakmakende businesslocaties van Nederland. Wat doen mensen met geld? en Wat doet geld met mensen? zijn de centrale thema's die in het Geldmuseum ruimschoots aan bod komen. Het museum is gevestigd in het monumentale en volledig gerestaureerde pand van de Rijks Munt in Utrecht. Ondanks de huidige moderne uitstraling is de authentieke charme bewaard gebleven.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.