Haal het maximale uit de workshop Menselijke drijfveren tijdens BTG combidag

mens_talentTijdens de BTG combidag volgende week dinsdag 8 oktober in het Utrechtse Geldmuseum houden we 's middags drie workshops. Haal het maximale uit de workshop Drijfveren gebruiken voor betere gesprekken door nu alvast een korte vragenlijst in te vullen.

Aankomende dinsdag kun je deelnemen aan de workshop mens & talent, Drijfveren gebruiken voor betere gesprekken door Arend-Jan Majoor van de firma Frismakers. Is geld jouw drijfveer of ben je meer intrinsiek gemotiveerd? Datgene wat iemand drijft bepaalt zijn motivatie om dingen wel of niet te doen en de wijze waarop iemand communiceert. Het is daarom goed om te weten welke verschillende drijfveren bij jou passen en bij mensen met wie je regelmatig contact hebt. Verbeter hiermee je gesprekken in sales, inkoop en met directe collega’s.

Om tijdens deze workshop aan de slag te gaan met jouw drijfveren, is het handig als je van tevoren alvast een korte vragenlijst invult. (let op: het kan voorkomen dat je deze vragenlijst niet ziet, gebruik dan een andere browser).

Als je de vragenlijst invult dan ontvang je tijdens de workshop een profielschets op de drijfveren van jezelf en kun je deze vergelijken met de andere deelnemers. Het stelt je in staat om snel en eenvoudig te zien hoe je jouw communicatie met anderen effectiever kunt maken.

Veel succes!

Arendjan

 

 

 

 

Met frisse groet,

Arend-Jan Majoor
Programmamaker - Online
 
Inmiddels hebben meer dan 100 BTG-leden zich aangemeld voor de BTG combidag. Er is nog een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij, want vol is echt vol.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.