Vergaderstukken algemene ledenvergadering BTG te raadplegen (voor leden)

AgendaBelangenvereniging BTG organiseert morgenochtend een algemene ledenvergadering exclusief voor haar leden in het Utrechtse Geldmuseum vanaf 10.00 tot 12.00 uur. De conceptagenda en de corresponderende vandaag nog bijgewerkte vergaderstukken zijn te raadplegen in het ledengedeelte van deze website.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.