Bijeenkomst projectgroep BYOD

AgendaDe eerstvolgende bijeenkomst van de projectgroep bring your own device (BYOD) zal plaatsvinden op donderdag 17 oktober a.s. in hotel-restaurant Oud London te Zeist van 16.00-18.00 uur. Adres: Woudenbergseweg 52, 3707 HX Zeist. Gastspreker is Jeroen van de Kamp, CTO van de firma Login Consultants. Aanmelden kan digitaal.

Jeroen van de Kamp neemt jullie mee in de ontwikkelingen rondom de werkplek van morgen en vertelt wat deze ontwikkelingen betekenen voor jullie gebruikers, organisatie en werkplekstrategie.

In een levendige sessie zal Jeroen onder meer de volgende onderwerpen bespreken: bring your own device versus choose your own device en enterprise mobilty management. Uiteraard is er ook alle gelegenheid om met Jeroen in discussie te gaan. Jullie aanwezigheid wordt dan ook zeer op prijs gesteld. Meld je nu digitaal aan of stuur een e-mail naar kennismanager.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.