Bijeenkomst projectgroep TEM a.s. maandag 4 november in het teken van BPO

AgendaDe eerstvolgende bijeenkomst van de projectgroep telecom expense management (TEM) vindt plaats op maandag 4 november aanstaande in hotel-restaurant Oud London te Zeist van 16.00-18.00 uur. Directeur Hans Elfrink van Strome zal een presentatie houden over de rol die business process oursourcing (BPO) speelt bij het aanbieden van enterprise mobility services. Er is volop gelegenheid om te discussiëren en ervaringen uit te wisselen.

De bijeenkomst van de projectgroep TEM wordt afgesloten met een netwerkborrel. Jullie aanwezigheid wordt dan ook zeer op prijs gesteld. Meld je nu digitaal aan via de Agenda op de BTG-website of stuur een e-mail naar kennismanager.

Presentatie

Directeur Hans Elfrink van Strome gaat in zijn presentatie met name in op:

 • de zogenoemde Lean-filosofie in relatie tot asset- en contractmanagement, life cycle management, bestel- en leverproces (webshop), leveranciersmanagement, mobile device management en servicemanagement (klantcontact/helpdesk);
 • de besparingsscan, inclusief benchmarking en de besparingsgarantie;
 • samenwerking met partners;
 • klantcasus.

Strome is een trusted third party die de regie voert over ict-producten en -diensten. De onderneming bewaakt de contractuele en financiële relaties tussen organisaties en leveranciers en bestuurt deze op basis van volledige transparantie. Met de basisdienstverlening van Strome (onderdeel van Strict) kunnen organisaties en bedrijven online alle financiële aspecten en de inzet van de ict-middelen managen. Het bedrijf uit Vianen voert namens de opdrachtgever op een strakke manier de regie over de ict-assets en -kosten.

Hefboom

Internationale ondernemingen maken meer en meer gebruik van outsourcing voor een steeds bredere groep front- en back-office processen, zo signaleerde Capgemini onlangs. BPO brengt tools, analyse en ervaring bijeen om betere inzichten in de business te verschaffen. Bedrijfsprocessen kunnen tegenwoordig gemakkelijker op wereldwijde schaal worden geautomatiseerd, gestandaardiseerd en geoptimaliseerd. Naast de substantiële kostenbesparingen is de belangrijkste reden hiervoor dat business process outsourcing een hefboomfunctie heeft bij het bevorderen van groei en innovatie.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.