Van analoog naar digitaal.nu

magazine‘Social media zoals Facebook, Twitter, YouTube en dergelijke worden nog steeds geïsoleerd benaderd. De sociale kanalen worden vaak apart ingezet zonder enige vorm van integratie met de totale marketingaanpak. Laat staan in combinatie met andere kanalen. Dit silo-denken zit in ons bloed. Het is in onze oude manier van zakendoen geïntegreerd.’ Dit signaleren de auteurs van het boek Van analoog naar digitaal.nu, een e-book dat regelmatig zal worden geactualiseerd. Lees de boekbespreking in de digitale versie van BTG magazine.

Managers halen vaak hun neus op voor social media, zo stellen auteurs Ger Hofstee en Denis Doeland teleurgesteld vast. Het negeren van business intelligence en big data zou bedrijven en instellingen wel eens duur kunnen komen te staan, zo waarschuwen ze. Je maakt als bedrijf, organisatie of merk deel uit van een ecosysteem van apparaten, netwerken, content, mensen en informatie en daar zul je de bedrijfsvoering op af moeten stellen. Ga daadwerkelijk relaties aan met fans en klanten, zo luidt het welgemeende advies van Hofstee en Doeland.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.