Eerste bijeenkomst werkgroep BYOD

AgendaOp donderdag 8 mei starten we met de eerste bijeenkomst van de werkgroep Bring Your Own Device (BYOD). IBM en Vodafone leveren een bijdrage aan het programma.

Werkgroepen

Kennis en ervaring delen, een visie of projectaanpak presenteren, discussiëren over de pro’s en con’s;  dat zijn onderwerpen waarvoor we als BTG-leden bij elkaar willen komen. Vaak hebben we er voordeel van als we zelf nog voor soortgelijke keuzes en beslissingen staan, of is het gewoon interessant om te zien hoe anderen een vraagstuk hebben aangepakt.

Daarom organiseren we op 8 mei, bij Champ'Aubert, van 15.30 - 17.00 uur de eerste bijeenkomst van de werkgroep BYOD met een interessant programma.

Sprekers

Michael van Baarsen (IBM) presenteert de visie van IBM. IBM Nederland N.V. heeft al lange tijd geleden een beleid gedefinieerd waar de mogelijkheden voor zowel BYOD als CYOD in zijn verankerd. Een leerzaam en sprankelend verhaal van de zijde van de telecommanager. De uitvoering van dit beleid heeft IBM in nauwe samenwerking met Vodafone gerealiseerd. Ook Hans Zurburg (Vodafone) is bereid om de rol van de leverancier in dit project te belichten.

BTG caféBTG cafe

De bijeenkomst wordt afgesloten met BTG café; een hapje en drankje tot 19.00 uur.
BTG café is de plaats waar je jouw BTG collega’s kunt ontmoeten, ook als je niet naar de werkgroep komt, ben je toch van harte welkom in BTG café.

Aanmelden

Ja, ik kom op 8 mei

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.