Voorstel nieuwe koers door Vertrouwenscommissie

Algemeen

Tijdens de Algemene ledenvergadering op 24 april jongstleden hebben leden van de Vertrouwenscommissie hun bevindingen tot nu toe gepresenteerd. Ook hebben zij twee alternatieve besturingsmodellen gepresenteerd, die er voor zorgen dat rollen en verantwoordelijkheden binnen het BTG bestuur helder zijn.

De alv van 24 april jongstleden was informerend en toetsend. Op de komende alv op 3 juli aanstaande zal er een stemming plaatsvinden over de gepresenteerde bestuurlijke modellen. Voordat deze stemming plaatsvindt, ontvangen we graag feedback van BTG-leden op de twee voorstellen. Omdat we het belangrijk vinden dat het te kiezen bestuurlijke model een groot draagvlak heeft onder de vooral gewone leden van de BTG, vinden wij het belangrijk dat veel van jullie reageren.

Voor de inhoud van de presentatie van de vertrouwenscommissie klik hier.

Denk mee over de toekomstige koers van BTG en geef (via feedback@btg.org) uiterlijk 1 juni 2014 je feedback op de volgende vragen:

 1. Welk model heeft jouw voorkeur, model 1 (huidig), model 2 (beperkte aanpassing) of model 3 (ingrijpender aanpassing)?
 2. Kun je aangeven waarom dit model jouw voorkeur heeft?
 3. Mis je nog elementen in het voorgestelde besturingsmodel?
 4. Kun je op basis van de informatie  uit de presentatie een keuze maken tijdens de ALV op 3 juli aanstaande voor een van beide modellen?
 5. Heb je nog vragen of opmerkingen bij deze presentatie?

 

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.