Leden kiezen unaniem voor nieuw bestuurlijk model BTG en TGG

AlgemeenTijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) op 3 juli 2014 hebben de leden unaniem gekozen voor het voorkeursmodel van de Vertrouwenscommissie. Het nieuwe besturingsmodel maakt een geïntegreerde aansturing van de Branchevereniging Telecom Grootgebruik (BTG) en haar dochter, de BV Telegrootgebruik (TGG) mogelijk.

Doel

Aanleiding om te kiezen voor een nieuw bestuurlijk model is de behoefte om de dienstverlening van TGG nauwer af te stemmen op de veranderende wensen en behoeftes van de BTG-leden. Aangezien de ontwikkelingen op het gebied van telecommunicatie en ICT in de markt snel gaan, is een slagvaardiger organisatie van de TGG nodig, die in samenwerking met leveranciers haar dienstverlening  op peil houdt. Vanuit een gemeenschappelijke visie wil de vereniging de dialoog versterken met overheid en markt.

Vervolgstappen

De Vertrouwenscommissie, tevens waarnemend Raad van Toezicht, werkt in de komende periode aan de formalisering van het gekozen governance model en het veranderplan waarmee invulling wordt gegeven aan de  organisatie. Naar verwachting zal in het eerste kwartaal van 2015 het nieuwe governancemodel voor BTG en TGG operationeel zijn.

Jan van Alphen, voorzitter van de Vertrouwenscommissie:

'Dat de leden unaniem hebben gekozen voor het voorkeursmodel van de VC geeft aan dat zij vertrouwen hebben in onze visie en aanpak. We voelen ons gesteund door de leden en dit versterkt ons gevoel dat we dit met en voor de leden realiseren'.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.