iPhone 6 Plus blijkt buigzaam

business_trendsMen kan geen ijzer met handen buigen, maar wel een iPhone 6 Plus. Vanuit de groep eerste gebruikers, die de nieuwe smartphone sinds vorige week in bezit heeft, komen signalen dat de iPhone 6 Plus met zijn 5,5-inch grote scherm in de broekzak zou verbuigen.

In onderstaande video laat presentator Lou van de high tech website Unbox Therapy zien dat de nieuwe iPhone 6 Plus inderdaad met blote handen behoorlijk kan worden verbogen. De smartphone breekt niet direct, en blijft ook functioneren, maar de schade is duidelijk zichtbaar. De volumetoetsen lijken het zwakke punt in de aluminium behuizing te zijn.

Na val- en waterschade lijkt buigschade een volgend probleem voor de steeds groter wordende smartphones te worden. Bekijk hieronder de video waarin wordt gedemonstreerd dat de iPhone 6 Plus met flink wat kracht is te verbuigen.

https://youtu.be/znK652H6yQM

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.