BTG-leden kiezen nieuw bestuur

AlgemeenTijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) op 2 oktober 2014 hebben de leden van de Branchevereniging Telecommunicatie Grootverbruikers (BTG) unaniem gekozen voor een nieuw bestuur, dat formeel zal aantreden na formalisering van de nieuwe statuten.

Het nieuwe bestuur bestaat vooralsnog uit drie leden, te weten Eric Reij, Teus van der Plaat en Jan van Alphen. Deze laatste zal eveneens als bestuursvoorzitter fungeren. Twee aanvullende bestuursleden worden op dit moment nog gezocht.

Jan van Alphen:

'De Vertrouwenscommissie en interim-bestuurder zijn verheugd over de bevestiging van het vertrouwen van onze leden in de door ons uitgewerkte nieuwe koers en aansturing van de BTG/TGG. Wij zullen ons gezamenlijk enthousiast blijven inzetten voor de realisatie van de vernieuwing binnen de vereniging.'

Tijdens deze ALV is tevens ingestemd met het aanpassen van de statuten van BTG, die het nieuwe bestuurlijke model mogelijk maken. Dit model werd 3 juli jongstleden vastgesteld in de ALV. Hiermee wordt meer geïntegreerde aansturing en samenhang gerealiseerd binnen BTG en dochterorganisatie TGG. Tijdens de ALV op 2 oktober werd tevens een toelichting gegeven op voorgenomen statutenwijziging van TGG, waarmee deze in lijn worden gebracht met de statuten van BTG.

Hiermee zet BTG een vervolgstap wat betreft de realisatie van de nieuwe koers, die sinds januari jongstleden in gang is gezet. Begin juli jongstleden kozen de leden unaniem voor een nieuw governance model, zodat vanuit een gemeenschappelijke visie de verengingsactiviteiten en nieuwe dienstverlening gerealiseerd kan worden. Daarnaast richt BTG zich op het versterken van de dialoog tussen overheid en markt.

Geïnteresseerde leden voor een bestuursfunctie (vanaf medio januari) kunnen contact opnemen met Jan van Alphen, 06-27744100.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.