Tele2 introduceert Pionierspakket voor bedrijven

markt_spelersIn maart dit jaar gaat Tele2 beginnen met het overzetten van zakelijke klanten en consumenten naar het eigen lte-netwerk, maar voor bedrijven die daarop niet willen wachten is er het Pionierspakket. Voor een bedrag van 113 euro per maand krijgt men dan een 20GB databundel en onbeperkt bellen en sms’en. Wel dient er een Samsung Galaxy S5Gold aangeschaft te worden voor (eenmalig) 599 euro.

Voor het abonnement geldt dat bellen of sms’en naar of vanuit het buitenland niet binnen de onbeperkte bundel valt. Bij 0900- of andere betaalnummers geldt dat  het verkeerstarief wek binnen de onbeperkte bundel valt maar de andere kosten niet. Na verbruik van de databundel van 20 GB per maand valt de snelheid terug naar 64 Kb/s.

De dekking die Tele2 biedt, is vooralsnog beperkt. Op dit moment is er dekking in een gebied tussen Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. In maart 2016 verwacht Tele2 dat het 4G-netwerk landelijke dekking heeft.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.