Nieuw bestuurslid en Marketing & new business director starten bij BTG

Driebergen – 5 februari 2015 - Met ingang van 1 februari 2015 wordt de Branchevereniging voor Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) versterkt met twee mensen. Victor Viveen is door de ALV gekozen tot nieuw bestuurslid BTG en Petra Claessen is aangesteld als Marketing & new business director BTG.

Victor Viveen, Bestuurslid

Victor Viveen, Bestuurslid

 

Victor Viveen, hoofd Dienstenmanagement Politie Nederland, is tijdens de Algemene Ledenvergadering van 29 januari j.l. gekozen tot BTG-bestuurslid. Victor is sinds 2006 actief lid van  BTG en heeft binnen verschillende organisaties bestuurlijke ervaring opgedaan.

Victor: “De Telecomsector heeft de laatste decennia grote veranderingen veroorzaakt in hoe wij werken en leven. Technologie verandert in een snel tempo en daarmee ook de toepassingen. Wat blijft is het nut van ervaringen uitwisselen en leren. Daarom zet ik mij graag in als bestuurslid voor een vereniging die gericht is op het vergroten van haar toegevoegde waarde voor de leden”.

 

Petra Claessen is sinds 1 februari werkzaam voor BTG in de rol van Marketing & new business director. Haar focus ligt op het werven van nieuwe leden voor de vereniging, zowel in de profit als de not for profit sector.

Petra Claessen Marketing & new business director

Petra Claessen Marketing & new business director

Petra Claessen was voorheen directeur bij NIMA en SMA en algemeen directeur bij HCC, waar haar affiniteit met telecommunicatie is ontstaan. Ook was zij tijdelijk verbonden aan de TMA.

Petra: “Mijn kracht ligt in het verbinden van personen, bedrijven en organisaties, om samen vanuit co-creatie en synergie groei te bewerkstelligen. Dit wil ik graag inzetten voor BTG met als doel de vereniging krachtiger te maken en nieuwe leden te werven. BTG is in een nieuwe fase beland, waarbij professionalisering en verbreding centraal staan. De combinatie van een branchevereniging en een inkooporganisatie is een sterk uitgangspunt om de toegevoegde waarde voor onze leden te waarborgen”.

Naast haar functie van Marketing & new business director BTG zal Petra ook verbonden blijven als Director business partnerships bij Net4kids.

Over de Branchevereniging Telecommunicatie Grootverbruikers (BTG)

BTG behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen die op grote schaal gebruikmaken van bedrijfscommunicatie. De vereniging vertegenwoordigt haar leden bij toezichthouders, ook internationaal.

Voor een toelichting kunt u contact opnemen met Jan van Alphen, voorzitter van het BTG-bestuur.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.