BTG organiseert verkiezing ICT/Telecom manager 2015

mens_talentDe terugkerende traditie ‘Verkiezing ICT/Telecom manager van het jaar’ wordt in 2015 georganiseerd door BTG. BTG neemt hiermee het stokje over van TMA, de beroepsvereniging die per 1 januari jongstleden haar activiteiten heeft overgedragen aan BTG. Kandidaten voor deze verkiezing kunnen zichzelf of vakgenoten tot 10 april 2015 aanmelden via www.btg.org/icttelecommanager2015. De ICT/Telecom manager 2015 wordt tijdens het BTG Business Event op 4 juni bekend gemaakt.

Doel

De manier waarop we binnen organisaties samenwerken, communiceren met collega’s en klanten en vormgeven aan dienstverlening verandert continue. BTG vindt het belangrijk om als ICT- en Telecom professionals innovatieve praktijkcases binnen aansprekende organisaties met elkaar te delen. De cases die kandidaten indienen, zijn innovatief en laten zien dat ICT en telecommunicatie het hart van de dienstverlening van een organisatie raken.

BTG Award: voor wie?

Voor ICT/Telecom managers die een bedrijfskritisch telecomproject succesvol hebben afgerond en/of prestaties hebben geleverd op het gebied van innovatieve communicatietechnologie binnen hun organisatie. Kandidaten kunnen zichzelf aanmelden of je kan een collega uit het vakgebied aanmelden waarvan jij vindt dat hij of zij in aanmerking komt. Dit kan tot 10 april 2015 via www.btg.org/icttelecommanager2015. Je ontvangt dan alle informatie die je nodig hebt over het proces, selectiecriteria etc.

Selectiecriteria voor kandidaten en hun project:

 1. Het project raakt het hart van de organisatie
 2. Er is sprake van een innovatieve aanpak/oplossing
 3. Meetbare resultaten

BTG Business Event

Tijdens het BTG Business Event, met als onderdelen het BTG Business Diner en de verkiezing van ICT/Telecom manager 2015, wordt de winnaar van de BTG Award 2015 bekend gemaakt. Dit jaar organiseert BTG het Business Event op 4 juni 2015 in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Partnership en deelname aan BTG Business Event

Bedrijven die willen deelnemen aan het BTG Business Event door sponsoring van een tafel en het uitnodigen van gasten, kunnen contact opnemen met officemanager@btg.org.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.