2015 – ICT Update 5: BTG geeft update over gedeelde MNC-dienst

BTG, de branchevereniging Telecommunicatie Grootgebruikers, onderzoekt sinds medio 2014 of er door de vereniging een nieuwe dienst zou kunnen worden aangeboden. Het gaat om het aanbieden van zogenoemde gedeelde ‘Mobile Network Code’. (MNC). De bij BTG aangesloten organisaties – en andere geïnteresseerde partijen - krijgen hiermee feitelijk een ‘eigen netwerkcode’ in plaats van de code die bij een bestaande operator hoort. Een dienst waarmee grote organisaties de kosten voor het overstappen tussen mobiele operators aanmerkelijk beperken. Teus van der Plaat, secretaris BTG, geeft een update over het MNC-initiatief.

Voor het gehele artikel >>

 

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.