De 4 finalisten van de BTG Award 2015 zijn bekend

mens_talentDe afgelopen twee maanden konden professionals uit de ICT en Telecombranche hun eigen project of dat van een collega voordragen voor de BTG Award 2015, voorheen de TMA Award. Uit de voorgedragen kandidaten heeft de jury vier finalisten geselecteerd die dit jaar meedingen naar de verkiezing tot ICT/Telecom manager 2015.

Tijdens het BTG Business Event op 4 juni aanstaande in Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk zal de jury, onder leiding van Paul Smits (CFO Havenbedrijf Rotterdam), de winnaar bekend maken.

Met hun finaleplaats kunnen de kandidaten zichzelf en hun organisatie profileren binnen een branche waar innovatie steeds belangrijker wordt. De vier finalisten van dit jaar zijn:

 • Annemieke van Dijk, Programmamanager en Gerben Krewinkel, Manager Operations, IsalaBTG-Award-FC
 • Wybe Koolstra, Innovation Manager Digital Workspace, NIBC
 • Roger Quaedvlieg, Projectleider/Informatie analist, Universiteit Twente
 • Joep Schellekens, ICT Director, I-bridge/Randstad Groep

De vier cases waarmee de finalisten meedingen naar de titel van ICT/Telecom manager 2015 hebben elk hun eigen innovatieve en structurele bijdrage geleverd aan de branche. Een korte omschrijving van de verschillende cases is terug te vinden op de website van BTG.

BTG Business Event

Tijdens het middagprogramma van het BTG Business Event zullen de finalisten hun case in parallelle sessies presenteren aan de bezoekers en als afsluiter van de middag een onderlinge ‘battle’ op het podium aangaan om zo de publieksstem te winnen. Deze stem telt mee in de jurybeslissing wie uiteindelijk, tijdens het diner, tot winnaar van de BTG Award 2015 wordt gekozen.

Het middag- en avondprogramma zijn in detail terug te vinden via www.btg.org.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.