Apple maakt iOS 8.4 beschikbaar

Apple_logoOp 30 juni jongstleden heeft Apple de jongste uitvoering van zijn besturingssysteem iOS beschikbaar gemaakt. Versie 8.4 heeft als belangrijkste noviteit de integratie van onder andere Apple Music, de nieuwe muziekstreamingdienst van de fabrikant. Ook is gisterenmiddag Beats 1 live gegaan. Dit is het nieuwe radiostation van Apple met tal van bekende DJ's. Het station is in meer dan 100 landen te beluisteren.

Apple Music is de eerste drie maanden gratis. Daarna gaat het 9,99 dollar (8,93 euro) per maand kosten. Apple komt ook met een speciaal familie abonnement. Hiermee kunnen in totaal zes familieleden voor 14,99 dollar (13,40 euro) per maand toegang krijgen tot Apple Music. Later dit jaar, waarschijnlijk in de herfst, komt Apple ook met een Apple Music-app voor Android smartphones en tabletcomputers.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.